+36 66 430 881

Csaba Metál Zrt.

.

A Bosch beszállítója lett a Csaba Metál Zrt. A Bosch beszállítója lett az autóipari alkatrészeket gyártó Csaba Metál Zrt.. A közeljövőben indul el azoknak az alkatrészeknek a szériaszállítása, amelyek gyártását közel hároméves előkészítő munka előzte meg. Az együttműködéshez komoly minőségbiztosítási követelményeknek kellett megfelelnie a békéscsabai cégnek.
Fenntarthatósági jelentés Büszkeséggel tölt el, hogy Ön elé nyújthatom a Csaba Metál Zrt. első fenntarthatósági jelentését, mely betekintést enged vállalatunk életébe, környezeti, gazdasági és társadalmi teljesítményébe és a 2018-as év legfontosabb eredményeibe.
Tanterem átadás a Trefortban A Békéscsabai Szakképzési Centrum Trefort Ágoston Szakgimnáziuma egy új, 3 éves képzést indít az idei tanévben. Az új képzés megindításával párhuzamosan az iskola egyik helyiségét, a képzés támogatójának segítségével szaktanteremmé alakították át.
Milliárdos beruházás a Csaba Metálnál 2015. február 18-án a Csaba Metál Zrt-nél egymilliárd forintos beruházás keretében új üzemcsarnokot avatott fel Áder János köztársasági elnök és Majoros Béla vezérigazgató. A közel ezer embernek munkát adó cég fő profilja az alumínium-nyomásos öntés, vas- és acélszerkezet gyártás, alvázgyártás, járműalkatrész gyártás és buszgyártás.
A BMW közvetlen beszállítója lett a Csaba Metál A németországi BMW autógyár közvetlen beszállítója lett a békéscsabai székhelyű, magyar tulajdonú Csaba Metál. A békéscsabai családi vállalkozás a BMW legújabb prémium autójához gyárt alkatrészeket - jelentette be csütörtök délután Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Majoros Béla, a cég tulajdonosa sajtótájékoztatón, Békéscsabán.
Év Befektetője díj "Az év magyar beszállítója" díjat a Csaba Metál Zrt. nyerte. A Csaba Metál Zrt. egy száz százalékig magyar magántulajdonban lévő vállalkozás, amely 1999-ben alakult a Majoros Metál Nyomásos Öntöde Kft. jogutódjaként.
Átadásra került az új gyártócsarnok Békéscsabán A Csaba Metál Zrt. békéscsabai telephelyén meglévő, 3799,97 négyzetméteres csarnoképületét újítja fel, kiegészíti egy 4058,22 négyzetméteres új csarnokrésszel, valamint egy 339,31 négyzetméteres új szociális épület építésével fejleszti telephelyét.
Csaba Metál ZRt. • 2023 • minden jog fenntartva Csaba Metál Zrt.